Isporuka

Uslovi dostave:
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan da nosi robu do sprata na kome se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem dostavnih službi  koje obavljaju usluge transporta. Pretežno transport obavljamo preko kurirske službe Bex, ali postoji mogućnost da na vaš zahtev šaljemo kurirskom službom koju vi odaberete.

Okvirni rok isporuke je 2 radna dana.
Cena usluge dostave je prema važećim cenovnicima kurirskih službi, koje možete pronaći na njihovim sajtovima.
Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.

Ostali uslovi dostave:
Proizvodi će biti zapakovani tako da uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Napominjemo da se težina paketa odnosi na težinu spakovanog proizvoda, koja ne mora biti 100% tačna već je u nekim slučajevima približno procenjena. Za detaljnu težinu ili dimenziju paketa, možete kontaktirati prodavca.

Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije!

Loading...
Loading...