KATEGORIJE

The Spomb

The Spomb
Šifra proizvoda: 949
Dostupnost: Na stanju
1,600.00 RSD Bez PDV-a: 1,600.00 RSD

Dostupne opcije


* Spomb u veličinama:
Količina: Dodaj u korpu

Spomb ™
Klasični crni Spomb je prvi put predstavljen u februaru 2010. Nekoliko meseci kasnije, zbog potražnje iz zemalja sa izuzetno toplim i sunčanim vremenom, beli Spomb je proizveden. On je iste veličine, dizajna i kvaliteta kao naš prvi proizvod, ali ne osećate toplo na dodir po vrućini. Prednosti korišćenja Spomb-a su:

Strašno rastojanje
Aerodinamika Spomb-a je u obliku suze. Ovo je svakako najbolji proizvod za let kroz vazduh sa minimalnim otporom. Najdalje izmerena udaljenost je 190 jardi (173 metra) !

Najbrže hranjenje
Kada Spomb dotakne vodu momentalno se skroz otvara, mamci se oslobadjaju i raketa se ispira vodom.

Brzo akvaplan izvlačenje
Spomb pluta jednom otvoren i klizi bez napora po površini vode bez uvrtanja ili uvijanja najlona, čak i kod jačih vetrova. Ostale rakete imaju previše otpora prilikom preuzimanja.

Bez gubitka mamaca
Kada se Spomb napuni, ostaje zatvoren i ništa od mamaca neće ispasti dok ne udari u vodu i ne otvori se. Rakete sa otvorenim krajem ili sa rupama omogućavaju da mamci ispadaju.

Bilo koji mamac
Sve što se može staviti u Spomb može biti zabačeno, uključujući: Pelete, boile, konoplju, kukuruz, mikseve, hleb, meso, crve, gliste, zrnevlje itd.

Nema potrebe da se mešaju
Svi mamci mogu samo da se stave u Spomb bez potrebe da se mešaju. Ako želite da se zabace kugle hrane, to može biti tačno zabačeno na željenoj udaljenosti, čak veoma daleko.

Dobra otpornost na vetar
Vetar ima veoma mali uticaj na let zbog aerodinamike. Čak i sa jakim unakrsnim vetrom, njegova tačnost i udaljenost zabačaja je izuzetna.

Mini Spomb

Željno očekivani novi mini Spomb, u crnoj i beloj boji, dostupan je od februara 2012. On ima isti kvalitet, prednosti i karakteristike kao Spomb i može se koristiti na bilo kom štapu. Minimalni zvuk koji proizvodi prilikom udara u vodu je sjajno za dopunjavanje vaše oblasti hranjenja.
Zbog manjeg prečnika i dužine, mini Spomb može da se koristi u skladu sa različitim pravilima ribolovnih takmičenja širom sveta, gde Baiting proizvodi ne mogu biti veći od 50mm u prečniku ili su ograničeni po dužini,

Tehničke informacije:
Težina oko 25 grama, maksimalna težina u potpunosti napunjenog je oko 85 grama.
Dužina - 160 cm, širina 43mm preko tela i 56mm preko šarke . Preporučuje se vezivanje direktno na najlon, bacanje sa bilo kojim štapom.

Za sve Spomb-ove se preporučuje da se čuvaju u zatvorenoj-vezanoj poziciji .

Za ekstremne vremenske uslove, jak vetar i kiša u lice, možete da okrenete prednje dugme za 180 °.

 

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Tagovi: carp, saran, rakete, spomb
Loading...
Loading...