KATEGORIJE
Povezani proizvodi

Deeper Smart Sonar Chirp+

Novo! Deeper Smart Sonar Chirp+
Šifra proizvoda: DeeperCHIRPplus
Dostupnost: Na stanju
38,400.00 RSD Bez PDV-a: 38,400.00 RSD
Količina: Dodaj u korpu

Deeper CHIRP je prvi wi-fi sonar na svetu koji koristi CHIRP tehnologiju. Tri frekvencije snopa, kristalna jasnoća i ekstremna preciznost dubine čine ga savršenim za bacanje sa obale kao i bacanje ili povlacenje troling tehnikom camcem, kajakom…brodom, kao i za ribolov na ledu. To vam daje stratešku prednost, da brzo locirate tacke na kojoj su ciljane vrste, precizno odredite vrstu ribe grabljivice, odredite dubinu na kojoj je riba, kao i ugao u ekstremnim dubinama. Uhvatite više, uhvatite brže i uhvatite bolje sa svojim Deeper CHIRP-om.

 

Tradicionalni sonar istovremeno šalje pojedinačni frekvencijski impuls. CHIRP (komprimovani visoko intenzitetni zračeći impuls) sonar šalje kontinuirani protok frekvencija, u rasponu od niskih do visokih i zbog toga su očitavanja sonara mnogo jasnija i imaju veću rezoluciju u odnosu na tradicionalne sonare.

 

Neverovatno odvajanje cilja

Sa razdvajanjem cilja od 1cm, moći ćete lako da odredite ciljane vrste čak i kada su one u jatima ili ako pratite najsitnije mamce prilikom vertikalnog dzigovanja.

 

Izuzetna preciznost dubina

Kod CHIRP-a, površinska ometanja i buka su minimalni, tako da možete očekivati precizno očitavanje sonara u vrlo plitkoj vodi i locirati ribu cak 15cm ispod površine vode. A sa druge strane krajnosti, moći ćete razlikovati ribe na dnu u vodi dubokoj čak 100m.

 

3 frekvencije snopa za svestranost

Brže otkrijte mesta za ribu skeniranjem područja širokougaonim snopom od 47° (100 kHz). Upotrebite snop srednjeg ugla, 16° (290kHz) da biste bili skoncentrisani na tacku na kojoj se nalazite. Priblizite se svojoj ciljnoj vrsti sa vrlo detaljnim, 7° (675kHz) uskougaonim snopom.

 

Super brzo punjenje

80% za 45 minuta, 100% za 75 minuta. Brzo se vratite na vodu.

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Loading...
Loading...