Isporuka

Uslovi dostave:
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan da nosi robu do sprata na kome se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem dostavnih službi  koje obavljaju usluge transporta. Transport obavljamo preko kurirske službe Post express.

Okvirni rok isporuke je 2 radna dana.
Cena usluge dostave je prema važećim cenovnicima kurirskih službi, koje možete pronaći na njihovim sajtovima.
Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.

Ostali uslovi dostave:
Proizvodi će biti zapakovani tako da uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu da se oštete. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda da proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije  preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja.
Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe da potpiše otpremnicu ili dostavnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.
Napominjemo da se težina paketa odnosi na težinu spakovanog proizvoda, koja ne mora biti 100% tačna već je u nekim slučajevima približno procenjena. Za detaljnu težinu ili dimenziju paketa, možete kontaktirati prodavca.

Isporuka se vrši samo na teritoriji Republike Srbije!