KATEGORIJE

Meleg Baits Match Attractor

Meleg Baits Match Attractor
Šifra proizvoda: MKMMAT
Dostupnost: Na stanju
1,000.00 RSD Bez PDV-a: 1,000.00 RSD
Količina: Dodaj u korpu

Match Attractor dolazi u velikom pakovanju od pola litre, a može da se koristi u šaranskom ribolovu za prelivanje peleta, partikla (suvih i kuvanih), itd.

Primenljiv je takođe i u Match Fishing-u i pecanju na plovak. On u sebi sadrži određenu količinu zaslađivača, amino kiselina, betaina, melase i C.S.L.-a, zajedno sa aromom (Flavour). Da li ćete Match Attractor koristiti za prelivanje hleba, zrnevlja, prekrupe, bilo koje ground bait hrane ili boila, izbor je Vaš! Primena ovog koktela je veoma široka, a doziranje nema ograničenja jer je potpuno prirodan proizvod.

Primena:

Koristi se za izradu boila u količini od 30-50ml na 1kg boili miksa. U partiklama na 1 kg suve mase nakon kuvanja dodati 30 ml, zatim poklopiti da ne bi izvetrio i posle 30 min može se koristiti sa svim vrstama semenja: konoplja, kukuruz, pšenica itd. Za Meč tehniku ribolova je ovaj proizvod dao dobre rezultate po sledećoj recepturi: na jedan kilogram ground bait-a, odnosno rastresite hrane, u vodu pripremljenu za mešanje hrane dodati 20 ml, zatim u tečnost dodavati hranu do postizanja željene gustine. Ovaj proizvod ima dobro lepljivo dejstvo tako da grudve koje se naprave mogu da lete veoma daleko izbačajem iz praćke ili ručnog bacanja. Match Attractor takođe mogu da koriste i oni ribolovci koji hrane i pecaju na crviće. 20 ml na pola litre crva je sasvim dovoljna količina. Mamci životinjskog porekla preliveni našim Match Attractor-om neće uginuti od dejstva ove tečnosti, a biće primamljiviji zalogaj ribama.

500ml

Arome:
Tutti Frutti Special, Strawberry Crush, White Chocolate, Cranberry, Mexican Honey, Tropical fruit, Forest fruits, Mango, Ambrosia, Sweet Plum, Propolis, Sweet Mussel,Tangerine, Orange, Wild Cherry, Frankfurter Sausage,  Octopus & Squid, Crayfish, Shellfish Concentrate, Herring, Black Pepper Fish, Black Caviar, Mussel, Red Crab, Green Crab, Fish, Green Lipped Mussel, Cream Nut, Scopex, Malay Spice, Old Spice, Robin Red, Banana

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija:Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše           Dobro

Unesite kod sa slike:Loading...
Loading...